fbpx

Vilkår og betingelser

 

Priser

Alle priser på www.brændpunkt.dk er oplyst i danske kroner og er oplyst inklusive moms og andre afgifter, så længe andet ikke er angivet.
Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, udsolgte varer samt tekniske fejl.

Hvornår får jeg mine varer?

Efter du har modtaget en e-mail om, at ordren er gennemført, bliver dine bøger afsendt. Afsendelsen af varen vil typisk ske indenfor 24 timer.
Afsendelsen sker direkte fra vores fjernlager, hvorfra leveringen sker med PostNord, hvilket normalt tager 2-5 hverdage i Danmark.

Forlaget Brændpunkt sender kun bøger til danske adresser.

Kontakt os på forlaget.braendpunkt@gmail.com, hvis det tager længere tid. Så kan vi evt. hjælpe med at finde vej til din pakke.

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.
Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Håndtering af personoplysninger

Forlaget Brændpunkt registrerer de oplysninger, du afgiver om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysninger, som du afgiver derudover i din brugerprofil, er frivillige. Forlaget Brændpunkt er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere dine varer til dig.
  • Personoplysningerne registreres hos Forlaget Brændpunkt og opbevares i maksimalt fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
  • Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
  • Indehaver af Forlaget Brændpunkt har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.
  • Oplysninger afgivet til Forlaget Brændpunkt videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
  • Som registreret hos Forlaget Brændpunkt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Forlaget Brændpunkt via e-mail forlaget.braendpunkt@gmail.com

Ansvar

Forlaget Brændpunkt er ikke erstatningsansvarlig for skade i enhver henseende. Forlaget Brændpunkt kan derfor ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.

Vedrørende misforståelse, forsinkelse eller ikke ordentligt håndterede bestillinger eller meddelelser som følge af brug af internettet eller andre kommunikationsformer i udvekslingen mellem dig og Forlaget Brændpunkt, kan Forlaget Brændpunkt ikke drages til ansvar.

Ændring af betingelser

Forlaget Brændpunkt har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på www.brændpunkt.dk

Lovvalg og tvister

Køb gennem Forlaget Brændpunkt, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af hjemmesiden www.brændpunkt.dk anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Forlaget Brændpunkt vedrørende ovenstående vilkår m.v. skal afgøres ved de danske domstole efter dansk ret.

Fortrolighed

Alle oplysninger, som du angiver her på siden, anvendes kun til internt brug og videregives ikke til 3. part, medmindre du selv giver tilladelse til dette.

Kontaktoplysninger

Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C

Tlf: +45 61 31 98 54
CVR: 35437614
E-mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com