fbpx

Om forlaget

Forlaget Brændpunkt fokuserer på den gode historie og prioriterer den kunstneriske, sproglige og tekniske kvalitet af sine udgivelser.

 

For os kan en god bog være alt mellem himmel og jord, men overordnet ser vi efter originalitet, humor, spænding, provokation, en god historie eller et aktuelt emne og et flydende og opfindsomt sprog.

 

Vi arbejder for at kvalitative litterære værker med noget på hjerte skal finde vej ind på forlagsmarkedet og ud på boghylderne i boghandlen og på landets biblioteker. En god roman er efter vores overbevisning et værk, som rører mennesker, som vækker følelser og i bedste fald skaber eftertanke og måske debat.

 

Konceptet er at give forfattere størst mulig indflydelse på udformning af den trykte såvel som elektroniske udgave af deres værker, samt bedst mulig distribution og avance.

Vi benytter et veldrevet trykkeri samt et godt eksternt lagerhåndterings- og distributionssystem.

 

Forlaget drives af Jørgen og Grete Gylling.

Forlaget har tilknyttet fotograf Finn Møllebæk og grafiker Søren Klok samt forlagsredaktører Marie Gylling Møllebæk, Mau Lindow, Birgitte Vestergaard Andersen, Louise Hvilshøj Andersen Trankjær og Mikael Josephsen.