fbpx
Manden fra Sombra - Skyggelinsen 1

Martin listede tilbage op ad trappen og blev stående halvt skjult af gelænderet ved det øverste trin. Manden mumlede igen på sit mærkelige sprog, dybt koncentreret. Sveden strømmende ned ad ansigtet på ham, og mens Martin så til, spredte der sig en skygge ud fra hjørnet med kameraet.

Da Martins skole bliver smadret af ukendte hærværksmænd, beslutter inspektøren at sætte kameraer op over det hele. Det er noget skidt, når man går i 7.c., bliver slået derhjemme og egentlig helst vil gemme sig for de voksne.

Martin går til kamp mod overvågningen sammen med sine venner Bosse, Hjalte og Marie. Men ingen af dem er klar over, at skoleinspektøren har lukket noget meget farligt ind på skolen, eller at deres modstander er klar til at bruge magi for at gennemføre sine planer.

Manden fra Sombra er 1. del i serien Skyggelinsen og er en magisk historie for børn om at sætte sig op mod skygger, overvågning og voksne, der vil styre ens liv.

Jakob Drud (f. 1975) har skrevet science fiction og fantasy de sidste 15 år. Selvom Jakob bor i Aarhus, har han primært skrevet på engelsk, og omtrent 35 af hans noveller er blevet udgivet i blade, antologier og som podcasts i USA, Canada og Australien. To historier er trykt på dansk i Lige under overfladen, og hans novelle Monsters Big and Small blev filmatiseret som kortfilm i 2014 af Alex Grybauski.
Jakob Drud vandt Niels Klim-prisen 2018 for bedste novelle med novellen Verdensherredømme.

kr199.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr248.00