fbpx

Bogreception for Forbrydelsens Kunst af Sejrskild & Albrethsen

– nyt krimimakkerpar kombinerer krimigenren med krænkelser, kunst og kærlighed.

En stuntman, en saxofonist og en storbykrimi. En særegen kombination, som dækker over et unikt nyt forfattermakkerpar, der 16. april debuterer med den psykologiske thriller Forbrydelsens Kunst på forlaget Brændpunkt.

I anledning af udgivelsen af Forbrydelsens Kunst afholdes reception lørdag den 16. april 2016 kl. 12–14 på Vester Vov Vov, Absalonsgade 5, København V., hvor Lars Mikkelsen og Lars Brygmann vil læse op fra bogen ligesom der vil være musikalske indslag med bl.a. Anne Sejrskild på saxofon.

Alle er velkomne.

Bogreception for Den Serbiske Forbindelse af Lars Ørlund

Bogreception for Den Serbiske Forbindelse af Lars Ørlund fredag 19. august 2016 kl. 15 – 17 på Paludan Bogcafé, Fiolstræde 10, København

Udover lidt godt til ganen vil forfatteren Lars Ørlund fortælle om sin trilogi “Kapring over Kairo”, “Blackjack” og “Den Serbiske Forbindelse”, der udover at være en spændende historie indeholder en række virkelige begivenheder. Således er bogens agent John Norton skabt over MI6-agenten Malcolm, der i mange år var en god ven af forfatteren.

Der vil være mulighed for at købe et signeret eksemplar af nyudgivelsen (den 10. august)

Kom og hør historien bag historierne og få en spændende og indsigtsfuld eftermiddag

Reception for Skriveren af Max Madsen

Onsdag den 3. februar 2016 kl. 18.30 – 20.00 afholdes bogreception på: Tranquebar, Borgergade 14, 1300 København K. Vær med til at fejre denne fantastiske roman og forfatteren.

Bogreception for Skriveren af Max Madsen

I anledning af udgivelsen af Skriveren af Max Madsen afholdes bogreception på Hadsten Bibliotek 1. februar kl. 16-17.30

Forlaget Brændpunkt deltager igen i år på den hyggelige bogmesse

 

Lille Bogdag

 

De små forlags fest

Johan Borups Højskole, 25.+26. maj.

 

Lille Bogdag er en uformel hyldest til alle de fantastiske bøger, der i disse år ser dagens lys på mindre, danske kvalitetsforlag. Slæng dig i gården, mød de fleste af de mindre, uafhængige danske skønlitterære forlag, køb bøger, hør oplæsninger og samtaler med bøgernes bagmænd – forfattere, oversættere, forlæggere osv. – drik en bajer, glo på en sky, lyt til en historie og hils på en bog. I alt 40 små forlag & 6 tidsskrifter deltager.

FRI ENTRE. LØRDAG KL. 12-20 & SØNDAG KL. 12-18. Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København

Reception for Der brænder en ild af Pia Rydahl på Holmegaard Glasværk

Næstved Kommune afholder reception for Der brænder en ild af Pia Rydahl på Holmegaard Glasværk lørdag den 29. april 2017 kl. 11.00

Holmegaard Glasværk  – glasværksvej 52, 4684 Holmegaard

Bogreception for Dødsvalsen og Mie Hald

Fredag den 29. januar 2016 kl. 15 – 17 afholdes bogreception på Søster Lagkage, Gravene 43 i Viborg. Vær med til at fejre Mie og hendes flotte debutroman.

BRÆNDPUNKTS FORÅRSFEST

 
Brændpunkt inviterer til forårsfest, hvor vi byder på et glas, lidt snack og ikke mindst gøgl, musik og masser af bogsnak.
Tag gerne venner og familie med.
  
Fredag den 22. marts 2019  kl 15.30 – 18.30 
Thiemers Magasin, Tullinsgade 24, København V
 
Udover at fejre alle forlagets forfattere og deres bøger vil de titler fra forårsprogrammet, der er udkommet eller har udgivelsesdag til forårsfesten kunne købes på dagen. Alle forlagets øvrige titler vil være udstillet og vil kunne bestilles fragtfrit til levering efterfølgende.
 
VI glæder os meget til at se dig til en festlig dag.