fbpx
Undergang

”Samfundet er røget på intensiv, og Fanden hytter sine.”
Niels og Marie er pensionister og holder sig hjemme i rækkehuset, mens coronavirussen hærger.
Men trods påpasselighed og social distance rammer sygdommen og tvinger dem fra hinanden, og pludselig kan Niels ikke få kontakt til sin hustru.
Niels klamrer sig til troen på, at myndighederne har situationen under kontrol, men virussen er langt mere aggressiv end forventet, dødstallet stiger, og anarkiet breder sig i takt med, at samfundets institutioner bryder sammen.

Den brutale virkelighed trænger ind ad døren og konfronterer Niels med en forandret verden, og nu er han nødt til at begive sig ud på en desperat rejse og et opgør med omgivelserne og sig selv, hvis han vil gøre sig håb om at se Marie igen. Spørgsmålet er, om det allerede er for sent.

 

Søren Poder, f. 1974, debuterede i
2015 med romanen Sidste skoledag om skoleskyderen Charles A. Ingreen. Sidste skoledag fik en flot modtagelse og blev i 2020 fulgt op af den ligeledes anmelderroste ungdomsroman På røven gennem natten. En hæsblæsende spændingsroman om venskab, kriminalitet og kærlighed.

Undergang er hans tredje roman, og den første, der primært er henvendt til voksne.

Søren Poder er uddannet journalist samt cand.mag. i journalistik og kommunikation. Han arbejder til dagligt som journalist og lokalredaktør for Mediehuset Herning Folkeblad.

Mere om forfatteren på http://www.sorenpoder.com

Læs om Søren Poder og Undergang og de mange flotte anmeldelser her:

https://xn--brndpunkt-h3a.dk/wp-content/uploads/2021/06/Praesentation-Undergang-af-Soren-Poder.pdf

kr149.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr198.00