fbpx
På den anden side

Halima har rødder i Palæstina, men er opvokset i Danmark og bor i et rækkehus i Vollsmose. Hun er 18 år og går i 3.g på Mulernes Legatskole.
Siden 1.g har hendes liv ikke været let. Hun kæmper sig igennem gymnasiet, og hun skændes konstant med sin mor, som er intenst optaget af, hvad omgivelserne tænker, synes og mener. Derudover er frierne begyndt at banke på Halimas dør.
Hendes mor jubler, men ikke Halima. Hun er ulykkeligt forelsket i sin grandfætter Amir, der bor i Libanon.

På den anden side er en bog om en ung pige, der er fanget mellem to kulturer. Hun ønsker at følge sine egne drømme og sit hjerte, men også at ære sine forældre. Som flygtninge fra Libanon, der har klaret skærene og fundet et trygt sted til deres familie, ønsker forældrene, at Halima skal stikke så lidt ud som muligt, og især moren er imod, at Halima søger dybere ind i troen og begynder at komme i moskeen.

Huda El-Hawari er født i 1989 i en palæstinensisk flygtningelejr i Libanon.
Hun har en BA i international virksomhedskommunikation og arabisk sprog og kommunikation samt en cand.mag. i Mellemøstens sprog og samfund med arabisk litteratur. Romanen På den anden side er forfatterens skønlitterære debut.

kr229.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr278.00