fbpx
Noter

Meningen med livet er omdrejningspunktet i denne novellesamling. I Noter præsenteres en række eksistentielle problemstillinger i det moderne samfund. Når mennesker står overfor udfordringer i livet, reagerer de meget forskelligt. I Noter møder læseren for eksempel den unge kvinde, som støtter sig til influenceren, det midaldrende par, der forsøger at puste liv i ægteskabet, og den ældre mand, som har mistet sin kone.

Fra novellen Uro
Mille kan se genboen i vinduet overfor. Nu åbner han altandøren og går ud. Han står i fuldt solskin med shorts og bar overkrop. Han har et håndklæde om halsen. Hun har tit holdt øje med ham på afstand og mødt ham på gaden og i supermarkedet. Hun har da også diskret fulgt efter ham rundt i forretningen for at se, hvad han køber. Han lever sundt – grøntsager og økologiske varer. Hun vurderer, at han formentlig har mælkeallergi, for han køber laktosefri produkter.

Bente Nesgaard, f. 1949 i Viborg, flyttede 1968 til Aarhus, hvor hun har boet siden.
Hun er uddannet cand.psych. og har arbejdet som psykolog i forbindelse med unge med psykiske lidelser og som underviser på Social- og Sundhedsskolen i Aarhus.
Bente Nesgaard har været medforfatter på flere fagbøger til Assistentuddannelsen.
Novellesamlingen Noter er forfatterens skønlitterære debut.

kr179.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr228.00