fbpx
Dødsstriben

En fiskekutter går på grund på en lille dansk ø. På dækket ligger to unge dræbt af knivstik. Den ene er Saya Shariq, datter af en kontroversiel politiker, den anden Emil Andresen, søn af en lokal fisker.

Drabsefterforsker Jacob Moritz arbejder under pres fra offentligheden, mens ukendte gerningsmænd truer ham og familien. Jacobs kone og datter må forlade landet. På gerningsstedet vækker et vidne øjeblikkeligt Jacobs mistanke, og jagten på at afsløre mandens fortid fører til fundet af grufulde hemmeligheder og sandheden om, hvorfor han forlod sit gamle liv.

Vidnet Schillinger lever isoleret bag mur og pigtråd dybt inde i en af øens plantager. Da det viser sig, at en kvinde meldte sin mand savnet i slutningen af 1980’erne, leder Jacob efter en forbindelse til Schillinger og indser, at fortidens og nutidens synder hænger sammen – men ikke som han tror.

Snart står Jacob over for flere brutale drab, der ryster øboerne og får hadet til at blusse op i det lille samfund. Alt tyder på, at de, som kendte den virkelige Saya Shariq, bliver dræbt én efter én.

Ulrik Lauritzen, f. 1974, er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi med speciale i argumentation og retorik i konspirationsteorier.

Dødsstriben afrunder trilogien i grænselandet og efterfølger de anmelderroste og prisnominerede bøger Flod og Dæmon. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

kr249.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr298.00