fbpx
Diskarma

Udkommer 28. april 2023. Kan allerede nu forudbestilles!

Det er flere år siden, Susanne gik, men tandlægen Jan tror stadig, at de finder sammen igen. Han skal bare lige ændre sig lidt. Eller tage sig sammen.

For at udholde patienterne og livet sniffer han lattergas. En dag træder klinikassistenten ind ad døren, mens han sidder med lattergasmasken over ansigtet og hånden om sit lem, og Jan rammer bunden.

Da hans far så dør, bliver Jan konfronteret både med en for længst glemt episode og en uventet følelse. Nu bliver alting vendt op og ned, og Jan må grave dybt for at finde sig selv i en verden af svigt og bedrag. Fortiden suger ham helt tilbage til lyntogsulykken i Odense i 1967 og den tragiske og uopklarede sag om Bassedrengen, der forsvandt i 1966.

Endelig er Jan på vej, og Susanne venter … Eller gør hun?

Diskarma er et portræt af en vred, selvretfærdig mand. Den handler om skyld, identitet og den kærlighed, der gemmer sig, hvor man mindst venter det.

Romanen Diskarma bygger på en sand historie.

Cecilie Overbye, f. 1973, er uddannet tandlæge, Københavns Universitet.

Cecilie Overbye debuterede som forfatter med biografien Indefra i 2016.
Her fortæller hun hudløst om malariamedicinen Lariams horrible bivirkninger, det fuldkomne psykiske sammenbrud og kampen for både at blive verdensmester og et helt menneske igen.

Overlevelsen i Nepal bliver omdrejningspunktet i både Cecilies liv og forfatterskab.
Romanen Jens Petersens forlængede forår udkom i 2020.

http://cecilieoverbye.dk

kr199.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr248.00