fbpx
Det står skrevet på min krop

For søstrene Karla og Sara bliver alt vendt på hovedet, da Sara rammes af alvorlig sygdom og tvinges til at stoppe brat op. Hvordan kan man leve videre, når alt går i stå? Hvordan er man ung, når døden hvisker én i øret og forlanger ens opmærksomhed? Karla gør sit bedste for at være en støtte for Sara, men hun kæmper også sin egen kamp: en nådesløs kamp, der ikke kan vindes.

Det står skrevet på min krop er en roman om altopslugende sorg, stor kærlighed og ikke mindst håbet om, at døden ikke er slutningen på det hele.

Uddrag:
Det skete, at Sara faldt i søvn, mens hun lå og læste og læste, og så sad jeg bare og så på hende og forsøgte at regne ud, hvor stor en procentdel af hendes eksistens, der hang sammen med min, og det gik op for mig, at når jeg så på Sara, så jeg også på mig selv, og det føltes som om, at en del af mig rent faktisk var Sara, og jeg havde en underlig følelse af, at hvis hun døde, så ville hun tage den del med sig og efterlade mig med et hulrum lige midt i mine kromosomer.

Pernille Louise Langer, f. 1995, læser litteraturvidenskab på kandidatuddannelsen på Københavns Universitet. Det står skrevet på min krop er hendes debutroman.

kr229.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr278.00