fbpx
Den lille Frelser

Sære ting sker på Østerbro den aften

En ung mand undslipper en fangetransport og dukker op i Sweeti’s Candy Store ved Trianglen. Han er vokset op i en celle og har intet navn. Han har ikke engang en profil på de sociale medier. Men alle gribes af en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gør, udretter han mirakler.

Som Den lille Frelser får han millioner af følgere på de sociale medier og omringes af celebs, præsidenter og realitystjerner. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted.

Men som i alle eventyr går det galt en dag …

En absurd komedie

Den lille Frelser er en absurd komedie om en tid, hvor likes på SoMe er afgørende, og hvor mennesker, der intet kan, bliver verdensberømte. Romanen byder på et persongalleri med berømtheder fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Nietzsche og Salman Rushdie.

Martin Bartholdy

er pseudonym for MORTEN BRASK, der har skrevet en række romaner udkommet i 10 lande. Han har modtaget Kunstfondens treårige og vundet de italienske priser Bottari Lattes Grinzani’s literary award og Edoardo Kihlgren first Prize for European Literature. Shortlisted til franske Prix du roman Fnac og Prix du roman Chapitre européen.

kr125.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr174.00