fbpx
1. juli 1916 - en ufuldstændig historie

Af og til sker det, at noget – en person eller en begivenhed – får mig til at tvivle på denne verdens videnskabelige forklarlighed. En sådan begivenhed fandt sted, da jeg en morgen for nogle år siden sad på Bagatelle, min rundt-om-hjørnet-café i Nice, for at indtage den traditionelle cappuccino og dagens første varme croissant. Det startede med, at en britisk soldat satte sig ved mit bord og spurgte: Tror du på genfødsler?

Denne bog er beretningen om den historie, en helt fremmed mand ved navn Andrew Thompson over nogle måneder fortalte mig, mens jeg drak min morgenkaffe.
 Hvem fanden var Andrew Thompson?

Lars Ørlund (1948) har gennem mere end tredive år arbejdet og boet i Asien, Afrika og Sydamerika. Han
 har deltaget i tre krige og som journalist produceret artikler, samt mere end 250 radio- og tv-programmer fra verdens brændpunkter. Han har desuden skrevet flere end 20 bøger bl.a. afrikaromanen Himlens klare stjerne og ikke mindst trilogien Kapring over Kairo, Blackjack og Den Serbiske Forbindelse.

Han har ernæret sig som gamewarden og storvildtjæger på de afrikanske savanner og gennem længere perioder boet blandt nogle af klodens sidste naturfolk.
 Privat er han ivrig dykker, jæger og fisker og opholder sig i både Danmark, Storbritannien og Sydafrika.

kr125.00
kr49.00 (shipping)
Total: kr174.00