Nyhedsbrev - Brændpunkt

 

Vi har holdt en pause med vores nyhedsbreve, så derfor beskriver vi alle udgivelser fra 2017 i dette nyhedsbrev.

Fremover vil vores nyhedsbrev komme med jævne mellemrum. Vi håber, at du fortsat har lyst til at læse med.

 

Kommende udgivelser 2017

Omhu for eftertiden af Helga Berg udkommer den 25. september 2017 

Omhu for eftertiden foregår om nogle få år i Europa, Tyrkiet og Nordafrika og reflekterer blandt andet over den internationale flygtningesituation og de konsekvenser, den globale opvarmning kan få.

 

Run Rhino Run af Lars Ørlund udkommer 3. november 2017

I Run Rhino Run har den tidligere elitesoldat, Jan Steyn, kastet sig over kampen for at ramme de fjerne asiatiske bagmænd, der truer med at udrydde kontinentets bestand af næsehorn og elefanter. Samtidig prøver Laura Asmail at finde ud af, hvad der sker med de godt 300 afrikanske børn, der hvert år forsvinder fra London.

 

Instituttet af Ulla Søgaard udkommer i 2017

Cover under udarbejdelse

I Instituttet møder vi Hannah, viser sig at blive hovedpersonen i et drama som kommer til at udspille sig på Instituttet, en velanskreven og gammel institution der tilbyder uddannelse i psykoterapi i Berlin.

 

Vi vågner i Sibirien af Martin Paludan udkommer i 2017 

Cover under udarbejdelse

Vi vågner i Sibirien er en undergangsfortælling, der sammenfletter en ulykkelig kærlighedshistorie med en mystisk apokalypse, hvori Danmark opløses i sociale uroligheder og en accelererende klimakrise.

 

 Allerede udkommet i 2017

Endorfino af JG Gylling udkom i juni 2017

 

I samfundssatiren Endorfino møder vi Lise og Martin og deres fire børn i en nær fremtid, hvor træning og sundhed ikke længere er et personligt valg.

 

Forfra af Ronny Reffelt udkom i juni 2017

Forfra er fortællingen om en ung mand, som oplever en fødselsdepression.

Romanen handler om, hvordan tæppet bliver revet væk under hovedpersonens fødder, da han skal være far men egentlig ikke er klar til at blive det.

 

Ansøgning til evigheden af Max Madsen udkom juni 2017

Ansøgning til Evigheden er en fortælling om slægtens fortsatte historie om altings forbundenhed.

 

Agathe af Anne Christine Bomann udkom i maj 2017

Agathe
- en roman om at komme til sig selv

Agathe er en stramt komponeret roman om nogle af de grundvilkår, de fleste af os kæmper med: ensomheden, døden og manglen på mening.

  

Os imellem af Wenche Thinnesen Vogtmann udkom april 2017

Novellesamlingen Os imellem er skrevet med et særligt blik for de nuancer, der hersker i ethvert menneske samt betydningen af mødet mellem disse. Konteksterne i novellerne er vidt forskellige, men alle hovedpersonerne møder eller har mødt en anden eller andre, som får en særlig betydning for dem.

 

Der brænder en ild af Pia Rydahl udkom april 2017

Der brænder en ild er en stærk skildring om det fællesskab, der herskede omkring Holmegaard Glasværk og om, hvad der kan ske, når det stærke bånd mellem mennesker brydes.

 

Angstens besættelse af Thomas Alexander Jensen udkom i april 2017

Angstens Besættelse er Thomas Alexander Jensens debut. Digtsamlingen er et hudløst ærligt billede af et liv domineret af angst.

 

Nulpunkt af Stina Hyllested Jensen udkom i april 2017

I digtsamlingen Nulpunkt sætter Stina Hyllested Mikkelsen ord på, hvordan det er at føle sig marginaliseret i et samfund af ensartethed og hvor svær ung kærlighed kan være.

 

Sola Scriptura af Frank Hemmingsen udkom marts 2017

I Sola Scriptura møder vi Anton Simonsen som er vendt tilbage fra Afghanistan mærket på krop og sjæl. Han leder efter et ståsted i livet og kommer via gode venner i kontakt med en hjælpefunktion under Kirkens Korshær. Men da han en aften ved et uheld modtager en besked, bliver alt, hvad han har forsøgt lægge bag sig vakt til live igen.

 

God læselyst

Forlaget Brændpunkt

Læs anmeldelser og meget mere om forfatterne og udgivelserne på:

www.brændpunkt.dk