Agathe af Anne Cathrine Bomann

Agathe er nu solgt til 18 lande.

En livstræt psykiater tæller ned til pensionen. Egentlig skal han bare have afviklet sine sidste patienter, men hans plan forstyrres, da en ung, tysk kvinde insisterer på at komme i terapi hos ham. Og da hans trofaste sekretær pludselig melder sig syg, tvinges han til at overveje, om han for første gang i sit liv skal træde i karakter og række ud efter et andet menneske.

Agathe er en lille roman om nogle af de helt store temaer i tilværelsen: ensomheden, kærligheden og den meningsløshed, der kan ramme én, når man ikke for alvor er engageret i sit eget liv.

Anne Cathrine Bomann er født i 1983 og er uddannet psykolog. Agathe er hendes første roman.

 

Litteraturhuset.dk 6/6 hjerter. "Jeg er imponeret over, hvor bredt denne bog tilsyneladende favner. Filosofiske tekster har oftest et kringlet sprog og kompliceret tankesystem, som derfor desværre kun når ud til et lille publikum. Agathe vil til gengæld både kunne læses af dem, som bare ønsker at læse en god bog."

Bogrummet.dk 5/5 stjerner. "En bog som jeg helt klart vil anbefale alle at læse. Der er noget “feel good” over den, noget livsglæde og noget eftertænksomhed. Og det er rart at få en vinkel på en hovedperson som er oppe i årerne men som stadig ønsker at møde kærligheden, hvad enten den er planlagt eller ej."

Bookmeupscotty.blogspot.com. "Der er ikke en finger at sætte på hverken indhold eller korrektur, og faktisk står Agathe som en af mine bedste læseoplevelser i 2017, og jeg skal gerne være den første til at spå den som en fremtidig klassiker, hvis den evner at få nok omtale af dem, der sædvanligvis sætter den litterære dagsorden."

 

 

kr238.00
Processing ...
X item(s)